Categorieën:
Zoeken:

Groep 6/7

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Schoolfruit De 20 weken gratis schoolfruit zijn om.Graag dus weer zelf een gezonde pauzehap meenemen! Lees meer »
Kerkenpad Vandaag heeft (een groot deel van) groep 6/7 een bezoekje gebracht aan 2 kerken in Epe: de Sions ... Lees meer »
Voorstelling Kinderboekenweek Vandaag brengen we een bezoek aan de kinderboekenweekvoorstelling "Wij houden van kamperen, ... Lees meer »
Boerderijbezoek groep 6/7 Op woensdag 3 oktober bracht groep 6/7 een bezoek aan ijsboerderij IJscowd in Hattem. Dit was op ... Lees meer »
Groep 6/7 bezoekt de Eper beken Op woensdagmorgen 16 mei jl. heeft Dhr. Tjabringa (de schoonvader van onze vroegere juf Marieke) ... Lees meer »
Gastles over dorpen en buurtschappen gemeente Epe Op woensdag 17 januari was wethouder Van Norel te gast in groep 6/7 om de eerste gastles bij te ... Lees meer »
Week van de Techniek (groep 6/7) Van 6 november tot en met 13 november is het de week van de techniek. Dit jaar is het thema ' ... Lees meer »
Gastles over mediawijsheid Dinsdag 1 november hield 'juf' Miriam van Gessel van de Bibliotheek een leerzame gastles ... Lees meer »
Schrijver in de klas Dinsdag 10 oktober bracht kinderboekenschrijfster Rian Visser een bezoek aan onze school. Dit in ... Lees meer »
Week van de Pauzehap De week van 25 t/m 29 september stond in het teken van de gezonde pauzehap. Elke dag werd hier a ... Lees meer »
Boerderijbezoek groep 6/7 Op woensdag 27 september bracht groep 6/7 een bezoek aan IJsboerderij IJscowd in Hattem. Boer Ar ... Lees meer »
School challenge groep 6/7 Groep 6/7 heeft een mooi filmpje gemaakt (School Challenge) Lees meer »
Boerderijbezoek groep 7 Op donderdag 21 april jl. heeft groep 7 een bezoek gebracht aan een boerderij. Lees meer »