Zoeken:

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Het grote boek over Nederland Wat een leuke reacties hebben we al gehad op het grote boek over Nederland. De kinderen van de g ... Lees meer »
Sportdag gemeente Epe Met veel enthousiasme zijn de kinderen gestart met de sportdag. Slagbal, badminton, voetbal, Tai ... Lees meer »
Finale 'Wie is de mol?!' Afgelopen vrijdag is de finale van 'Wie is de mol?!' gespeeld. Wie begreep de laatste aanwijzing ... Lees meer »
Schoolfruit De 20 weken gratis schoolfruit zijn om.Graag dus weer zelf een gezonde pauzehap meenemen! Lees meer »
Verbouwing K.Norel Beste ouders,Afgelopen woensdag heeft u de tekeningen voor de verbouwing van de gang van school ... Lees meer »
Spaarchallenge We hebben de CashQuiz gespeeld in de klas en groep heeft laten blijken al echte geldhelden te zi ... Lees meer »
Startfilm kamp Donderdag 28 maart is kampleidster Fimmy in groep 8 geweest, samen met wat kamp collega's. Zij ... Lees meer »
Week van het geld Vandaag heeft groep 8 een gastles gehad over geld: welke andere geldsoorten zijn er, wat houdt w ... Lees meer »
Tentoonstelling afsluiting kunstproject Wat was er een geweldige opkomst van ouders, opa’s & oma’s en andere belangstellenden bij de ten ... Lees meer »
Kunstproject Groep 8 is heel enthousiast aan het werk met de opdrachten voor het kunstproject. Onder leiding ... Lees meer »
Wie is de mol?? Vandaag is er weer fanatiek gespeeld! Het begon redelijk eenvoudig met de getallenlijn van 0 tot ... Lees meer »
Kerkenpad Vandaag heeft (een groot deel van) groep 6/7 een bezoekje gebracht aan 2 kerken in Epe: de Sions ... Lees meer »
Wie is de mol? Ronde 2 Vandaag konden de kandidaten veel punten verdienen, maar ook... verliezen... Tijdens het verstop ... Lees meer »
Wie is... de mol? Mirthe, Femke, Linn en Femmy maken een seizoen 'Wie is de mol?' voor groep 8. Vanmiddag zijn ze ... Lees meer »
Winterfeest K. Norel Vanavond vieren we met elkaar een heus winterfeest met schaatsbaan, sneeuw(kanon), heerlijk eten ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 15Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste