Zoeken:

Nieuws

Sorteren op:
TitelDatumPopulariteitActiefReacties
Grote kwaliteitsslag K. Norel Het afgelopen jaar heeft het team met behulp van de PO raad, directie en intern begeleider een g ... Lees meer »
Introdans op school Van Vincent van Introdans heeft groep 8 een dansles gehad. Met erg veel grapjes heeft Vincent ie ... Lees meer »
Sinterklaasfeest in groep 8 Wat een gezellige ochtend hebben we gehad! Na een week lang gekeken te hebben naar de mooie sur ... Lees meer »
Naar de Noordgouw Vanmorgen is groep 8 op bezoek geweest bij de Noordgouw. De oud-leerlingen Hester, Femke en Ever ... Lees meer »
Afsluiting Week van de Techniek Epe Maandagavond 19 november was het zover: de beoordeling over de werkstukken zou bekend worden gem ... Lees meer »
Gastles harmonie Vanmorgen is weer een afvaardiging van de harmonie op school voor een gastles, deze keer voor gr ... Lees meer »
Buiten rekenen Een les over voor-, zij- en bovenaanzicht in de praktijk. Wat zou de bovenaazicht van onze schoo ... Lees meer »
Schoolfotograaf en schoolfruit Woensdag komt de schoolfotograaf, vanaf circa 12.00 uur zijn ook jongere broertjes en zusjes die ... Lees meer »
Morgenochtend 10.00 uur ... Als afsluiting van onze themaweek zijn we morgen om 10.00 uur te gast in de Grote Kerk in het ce ... Lees meer »
Schoolontbijt Wat gezellig om met elkaar te ontbijten! Het is voor ons zo gewoon dat er iedere ochtend eten is ... Lees meer »
Bedrijfsbezoek aan SDD in Emst Dinsdagmiddag 6 november is groep 8 in de 'Week van de Techniek' op bedrijfsbezoek geweest bij S ... Lees meer »
Bezoek aan RSG Op vrijdagochtend 19 oktober is groep 8 op bezoek geweest bij de RSG. Daar kregen wij een rondl ... Lees meer »
Finale voorleeswedstrijd Op vrijdagmiddag 19 oktober was het zover! Na de voorrondes in de klas waren er 4 finalisten ove ... Lees meer »
Rekenles Vandaag hebben we een rekenles gedaan met blokjes, Lego, poppetjes en munten. Op deze manier moe ... Lees meer »
Voorstelling Kinderboekenweek Vandaag brengen we een bezoek aan de kinderboekenweekvoorstelling "Wij houden van kamperen, ... Lees meer »
 
Pagina 1 van 14Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste